ComTrade


ComTrade SHOP - lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda, dodatne opreme, bele tehnike, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta osnovan je 2005. godine.
Poznati smo po stalnom ulaganju dodatnog truda kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca. Veliki broj korisnika prepoznaje ComTrade SHOP kao mesto na kome su potpuno zaštićeni i gde uvek mogu računati na najkorektnije uslove. Upravo iz tog razloga je ComTrade SHOP postao sinonim za dobru kupovinu i vrhunsku uslugu.
ComTrade SHOP je uvek tamo gde su korisnici. Prateći moderne poslovne trendove i razvoj novih tehnologija, ComTrade SHOP se odlučio da obezbedi ekskluzivne lokacije u najvažnijim tržnim centrima velikih gradova. Na svakoj od ovih lokacija nalazi se prodajni objekat velike kvadrature, koji po svom asortimanu proizvoda daleko prevazilazi sve prodavnice sličnog tipa u regionu. Ovi objekti tako postaju više od obične prodavnice – ComTrade SHOP je pravo mesto na kome možete saznati šta je novo u svetu tehnologije, testirati i uporediti različite proizvode i pronaći upravo takav uređaj kakav odgovara Vašim potrebama i Vašem budžetu. Takođe, stalne akcije, različite kupovne olakšice i pokloni su naš način da kupcu izađemo u susret i olakšamo put do željenog proizvoda. Odlična logistika i najsavremeniji softver za poslovnu komunikaciju omogućavaju svim objektima da funcionišu kao deo jedinstvene mreže i obezbede besprekornu komunikaciju i protok informacija 24 časa dnevno.

Mapa:

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair