Laguna


Izdavačka kuća Laguna osnovana je aprila 1998. godine. Od skromnih početaka sa nekoliko objavljenih naslova za godinu dana došli smo do produkcije od preko tri stotine objavljenih naslova godišnje te sa pravom možemo reći da smo jedna od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji, već i u čitavom regionu.

Postanite član kluba čitalaca:

Članstvo u klubu stiče se kupovinom makar jedne Lagunine knjige direktno od nas (preko našeg sajta ili u našim knjižarama). Članstvo se aktivira u roku od dve nedelje nakon učlanjenja. Popust od 10% na 3 i više kupljenih knjiga važi i za kupce koji nisu članovi našeg kluba.

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..


Šta dobijate učlanjenjem u klub čitalaca:

Redovni kupci – članovi kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca uživaju sve veće popuste, koji će im naše knjige učiniti još pristupačnijim. Svaku kalendarsku godinu podelili smo na četiri tromesečja (kvartala): januar–mart, april–jun, jul–septembar i oktobar–decembar.

Učlanjenjem u klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 15% u odnosu na knjižarske cene. Članovi kluba koji u toku prvog kalendarskog kvartala po učlanjenju kupe neki od naših naslova, u sledećem kvartalu uživaće popust od 17%. Ukoliko se kupovina obavlja svakog sledećeg kvartala, popust se povećava za 2% na svaka tri meseca, sve dok se ne dostigne maksimalnih 25%. Uz ove popuste i dalje će važiti dodatni popust od 10% kod kupovina 3 i više knjiga.

Primera radi, ako dostignete klupski popust od 25% i uzmete 3 knjige, ukupan popust bi iznosio 33%.

U slučaju da u toku jednog kvartala ne obavi kupovinu, član kluba zadržava pravo na popust koji je imao do tada. Ako član kluba u toku dva uzastopna kvartala ne obavi nijednu kupovinu, popust mu se umanjuje za 2%. Članstvo u klubu prestaje kada prođe više od godinu dana od poslednje kupovine.

Mapa:

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair