Magaza Magična Oaza


Magična oaza d.o.o je mlada kompanija na tržištu Srbije u oblasti maloprodaje igračaka, ali sa iskustvom izbora i ponude najboljih i najkvalitetnih igračaka proisteklim iz dugogodišnjeg postojanja naše veleprodaje Magaza d.o.o.

Magaza d.o.o. je osnovana 1992. godine. Od male veleprodaje u početku, izrasla je u modernu kompaniju koja ima u vlasništvu sopstveni Cash&Carry prostor i magacin, kao i svoj logistički centar sa velikim brojem dostavnih vozila. Kroz interaktivno i dinamično poslovanje uspešno sarađuje sa svim lancima hipermarketa kao što su: Delhaize, Mercator, Metro, Univer...lancima benzinskih pumpi: Mol-Serbia, NIS, Lukoil...državnim i privatnim predškolskim ustanovama širom Srbije i mnogim drugim saradnicima.

Magaza-Magična oaza se uvek trudi da u konsultaciji sa eminentnim pedagozima, psiholozima i dečijim vaspitačima napravi asortiman igračaka koji će zadovoljiti sve aspekte didaktičnosti, edukativnosti i motorike. Iz te saradnje su proistekle i naše društvene igre Darovi Sunca i Čuvari Mudrosti, kao i uvoz Clemmy brenda za koje smo dobili nagrade 'Dobra igračka'.

Dečiji svet maloprodaje igračaka Magična Oaza kontinuirano raste i razvija se, blagovremeno odgovarajući na želje i potrebe tržišta. Veoma brzo stičemo poverenje roditelja i dece, jer predstavljamo sinonim za najbolji kvalitet, odličnu edukaciju, sjajnu zabavu i nezaboravnu igru sa izuzetnim brendovima poput Clementoni, LEGO, Clemmy, Wader, BanBao, Carrarama, Barbie i igračkama najpopularnijih crtanih likova Thomasa, Noddy-a, Disney princeza, Carsa, Sunđer Boba, Pepe, Mickey Mousa i drugara, Chuggingtona i mnogim drugim.

Mapa:

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair