Zanosna Gala Videnović: Pogledajte kako danas izgleda!

Njen anđeoski lik i glumački talenat urezali su se mnogima u sećanje. Gala Videnović je osamdesetih godina važila za jednu od najlepših glumica svoje generacije.

Debitovala je kao desetogodišnjakinja na filmu “Moj tata na određeno vreme”, proslavila se kao Vesna u ostvarenju Srđana Karanovića “Jagode u grlu” a zenit popularnosti doživela je u serijalu “Žikina dinastija” kao Ruskinja Nataša. Međutim, celu bivšu SFRJ na noge je bacila ulogom Ester u kultnom filmu Jovana Aćina “Bal na vodi”. Bila je to uloga koja je obeležila njenu karijeru.

Mnogi je se sećaju po reklami za gel za kosu „Valera" i čuvenoj rečenic i „Val-val-valera-valera". Reklama je bila veoma popularna sredinom 80-ih, rečenicu Val-val-valera-valera" su svi ponavljali a gel se koristio u ogromnim količinama.

Odlična je bila i u ulozi Dragane u jednoj od najpopularnijih TV serija za decu "Metla bez drške".

Za Galu je “Metla bez drške” posebno značajna jer je na snimanju upoznala ljubav svog života, reditelja serijala Vladimira Aleksića za kojeg se kasnije udala i sa kojim ima sinove Demijana i Pavla.

Početkom 90-ih sa suprugom se preselila u Malibu i od tada živi na relaciji Sjedinjene Američke Države - Srbija. Danas vodi miran porodični život daleko od glume.

I ako Gala u junu puni 47 godina i dalje izgleda zanosno. Očito, godine joj ne mogu ništa!

 

 

 

 

 

 

Best UK Bookis w.betroll.co.uk Will Hill
How to get bonus http://f.betroll.co.uk/ Betfair