Vaša korpaU korpi 0 proizvoda
Kategorije proizvoda
Obaveštenja
ObaveštenjaObavestite me o novostima za REUMAZON PLUS
Početna » Katalog » Preparati » Melemi,gelovi i glina » » REUMAZON PLUS
1.396din
Komentari


Kliknite za veći prikaz

Naziv : REUMAZON PLUS

Vrsta:

Masa: 100 gr

Proizvođač: SCORPIO COMMERCE

CENA: 1396 DIN

 

Krema Reumazon plus je pomoćno lekovito sredstvo. Svojim aktivnim sastojcima lokalno deluje analgetički, antiflogistički i antiflamatorno. Aktivna upotreba kreme dovodi do smanjenja bola, otoka, crvenila kao i do povećanja pokretljivosti obolelog ili povređenog  zgloba, odnosno tretiranog dela.

SASTAV: Q’- u baza, ekstrat lekovitog bilja, mentol imetilsalicilat.

INDIKACIJE: reumatska oboljenja (M. Bechterew, Reumatoidni artritis, degerativna reumatska oboljenja, cervikalni i lumbalni sindrom, mijalgije , fibrositi itd…)

Upotreba: Na obolelo mesto kremu nanositi blagim utrljavanjem, jednom do dva puta dnevno u zavisnosti od jačine tegobe.

KAKO JE NASTAO REUMAZON PLUS


Vlasnik firme Scorpio Commerce, Zoran Dimitrijevic (1964) oboleo je u svojoj 18-toj godini od teškog reumaticnog oboljenja. Uprkos intenzivnom medikamentoznom i fizikalnom lecenju bolest je napredovala te se teško kretao pomocu dve štake i najveci deo dana je provodio u krevetu. Nije se predavao vec je citao, razgovorao sa strucnjacima i eksperimentisao na sebi sa razlicitim kombinacijama lekovitog bilja. Posle izvesnog vremena primetio je da jedna kombinacija bilja daje bolje efekte od drugih vec korišcenih. Stanje se pocelo poboljšavati, lakše je hodao, vežbao, sve je manje bio u krevetu. Odbacio je prvo jednu, a zatim i drugu štaku, znatno se uspravio, bolovi su nestali, pa je poceo normalno da se krece, vozi kola i bavi se svakodnevnim poslovima. 


REZULTATI


Sistematsko i organizovano pracenje efekata pomocnog lekovitog sredstva Reumazon datira od kraja 1993. Preparat je korišcen i pre toga, ali bez preciznog vodenja evidencije i medicinske dokumentacije. U tretman su bile ukljucene osobe obolele od raznih oblika reumatizma. Kod preko 80 % slucajeva dolazilo je do poboljšanja u odnosu na stanje pre toga, a u zavisnosti od težine oboljenja i upornosti samog bolesnika. Ni kod jednog bolesnika nisu primeceni neki neželjeni efek ti.
 

 

 1.396din

Proizvod je dodat u katalog 31.01.2011.
Komentari
Kupci koji su kupili ovaj proizvod takođe su kupili
SEVEN
SEVEN
REVITA FE
REVITA FE
Novi proizvodi
SREBRNI MELEM
SREBRNI MELEM
  Naziv: SREBRNI MELEM   Vrst ...
Cena:460din
Proizvođači
Komentari
Trenutno nema komentara za ovaj proizvod